Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Lososové frikasé

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 18 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    3 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Filet z lososa nakrájaný na kúsky cca 30 g

  • 200 g Pečiarky nakrájané na tenké plátky

  • 1 Cibuľa nasekaná na jemno

  • 200 g Mrkva nasekaná na jemno

  • 100 g Varené mušle

  • 1 zvä. Zväzok byliniek

  • 1 vet. Rozmarín

  • 200 ml Plnotučná 30% smotana

  • 200 ml Rybací vývar

  • 2 pl Nasekaný petržlen

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 600g Filet z lososa nakrájaný na kúsky cca 30 g
  • 200g Pečiarky nakrájané na tenké plátky
  • 1 Cibuľa nasekaná na jemno
  • 200g Mrkva nasekaná na jemno
  • 100g Varené mušle
  • 1zvä. Zväzok byliniek
  • 1vet. Rozmarín
  • 200ml Plnotučná 30% smotana
  • 200ml Rybací vývar
  • 2pl Nasekaný petržlen

Krok 2 /6

Huby nakrájajte.

  • 200g Pečiarky nakrájané na tenké plátky

Krok 3 /6

Nakrájajte cibuľu na jemno.

  • 1 Cibuľa nasekaná na jemno

Krok 4 /6

Všetky ingrediencie vložte do nádoby. Ochuťte soľou a korením. Prikryte.

  • 600g Filet z lososa nakrájaný na kúsky cca 30 g
  • 200g Pečiarky nakrájané na tenké plátky
  • 1 Cibuľa nasekaná na jemno
  • 200g Mrkva nasekaná na jemno
  • 100g Varené mušle
  • 1zvä. Zväzok byliniek
  • 1vet. Rozmarín
  • 200ml Plnotučná 30% smotana
  • 200ml Rybací vývar
  • Soľ, korenie

Krok 5 /6

Doba varenia: 3 minúty

Krok 6 /6

Vyberte rozmarín a zväzok byliniek. Podávajte s petržlenovou vňaťou a ryžou basmati.

  • 2pl Nasekaný petržlen