Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Mäsové knedličky

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 45 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    15 min
  • Chladenie
    1 h 20 min

Suroviny

8 os.

  • 600 g Pšeničná hladká múka

  • 1 štip. Cukor

  • 3 cl Rastlinný olej

  • 2 štip. Soľ

  • 30 cl Voda

  • 325 g Mleté bravčové mäso

  • 325 g Mleté hovädzie mäso

  • 3 štip. Soľ

  • 8 cl Šľahačka

  • 2 štip. Korenie

Príslušenstvo

  • Hák na cesto
    Hák na cesto

Príprava

Krok 1 /10

Do misy prístroja pridajte múku, soľ, cukor a olej.

  • 600g Pšeničná hladká múka
  • 1štip. Cukor
  • 3cl Rastlinný olej
  • 2štip. Soľ

Krok 2 /10

Odviažte teplú vodu v samostatnej miske.

  • 30cl Voda

Krok 3 /10

Stlačte "Štart" a postupne nalievajte vodu.

  • Hák na cesto

Krok 4 /10

Z cesta vytvarujte guľu a nechajte 20 minút na teplom mieste pri teplote nie viac ako 40 stupňov.

Krok 5 /10

Vložte cesto do misy prístroja. Stlačte "Štart".

  • Hák na cesto

Krok 6 /10

Hotové cesto rozvaľkajte na vrstvu nie hrubšiu ako 2-3 mm a vykrajujte kolieska 6-9 cm. Dajte bokom.

Krok 7 /10

V samostatnej miske zmiešajte mäso so smotanou, soľou a čiernym korením.

  • 325g Mleté bravčové mäso
  • 325g Mleté hovädzie mäso
  • 3štip. Soľ
  • 8cl Šľahačka
  • 2štip. Korenie

Krok 8 /10

Do stredu každého kruhu rozotrite náplň (10-12 g) a sformujte knedle.

Krok 9 /10

Knedle dajte na 30-60 minút do mrazničky.

Krok 10 /10

Knedle varte 10-15 minút.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
22 min

Knedle v paradajkovej omáčke

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Knedle v paradajkovej omáčke