Obrátená jahodová torta
- Celkový čas 40 min
- 10 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
100 g Jahody, umyté a nakrájané na kocky
1 pl Perlový cukor
1 vajcia
20 g Rozpustené maslo
20 g Krupicový cukor
75 g Ricotta
40 g Múka
0.5 Droždie
1 štip. Prášok do pečiva
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Jahody zmiešajte s perlovým cukrom a vložte na dno formy. Vajcia vyšľahajte s maslom, cukrom a ricottou.
Krok 3 /5
Pridajte múku, droždie a jedlú sódu. Nalejte do formy a prikryte papierom na pečenie. Vložte do košíka so 400 ml vody.
Krok 4 /5
Tlakové varenie.
Krok 5 /5
Vyberte z formy a podávajte teplé alebo studené.