Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Osso Buco s hroznom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 30 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    15 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 2 Bravčové ossobucco

  • 1 pl Hladká múka

  • 1 pl Rastlinný olej

  • 200 g Na štvrtiny nakrájané rajčiny (alebo ošúpané konzervované rajčiny)

  • 50 g Nakrájaná cibuľa

  • 1 Ošúpané a na jemno nakrájané stonky zeleru

  • 10 cl Kurací vývar

  • 100 g Na štvrtiny nakrájané veľké biele hrozno (ideálne bez semien)

  • 1 Kocka cukru

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /8

Pripravíme si suroviny.

  • 2 Bravčové ossobucco
  • 1pl Hladká múka
  • 1pl Rastlinný olej
  • 200g Na štvrtiny nakrájané rajčiny (alebo ošúpané konzervované rajčiny)
  • 50g Nakrájaná cibuľa
  • 1 Ošúpané a na jemno nakrájané stonky zeleru
  • 10cl Kurací vývar
  • 100g Na štvrtiny nakrájané veľké biele hrozno (ideálne bez semien)
  • 1 Kocka cukru
  • Soľ, korenie

Krok 2 /8

Nasekáme cibuľu.

  • 50g Nakrájaná cibuľa

Krok 3 /8

Nakrájame zelerovú stonku.

  • 1 Ošúpané a na jemno nakrájané stonky zeleru

Krok 4 /8

Do hrnca nalejeme olej. Nohy posypeme múkou.

Krok 5 /8

Do hneda opečieme nohy z každej strany po 3 minúty. Vyberieme z hrnca. Nahradíme cibuľou a zelerom. Zmiešame a zalejeme vývarom.

  • 2 Bravčové ossobucco
  • 50g Nakrájaná cibuľa
  • 1 Ošúpané a na jemno nakrájané stonky zeleru
  • 10cl Kurací vývar

Krok 6 /8

Pridáme zvyšné suroviny.

  • 1pl Hladká múka
  • 1pl Rastlinný olej
  • 200g Na štvrtiny nakrájané rajčiny (alebo ošúpané konzervované rajčiny)
  • 100g Na štvrtiny nakrájané veľké biele hrozno (ideálne bez semien)
  • 1 Kocka cukru
  • Soľ, korenie

Krok 7 /8

Varenie pod tlakom.

Krok 8 /8

Podávame so špagetami alebo penne rigate a čerstvo nastrúhaným parmezánom.