Osso Buco s hroznom
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
2 Teľacie ossobuco
1 pl Hladká múka
1 pl Rastlinný olej
200 g Na štvrtiny nakrájané rajčiny (alebo ošúpané konzervované rajčiny)
50 g Nakrájaná cibuľa
1 Ošúpané a na jemno nakrájané stonky zeleru
100 ml Kurací vývar
100 g Na štvrtiny nakrájané veľké biele hrozno (ideálne bez semien)
1 Kocka cukru
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Nasekáme cibuľu.
Krok 3 /8
Nakrájame zelerovú stonku.
Krok 4 /8
Do hrnca nalejeme olej. Plátky posypeme múkou.
Krok 5 /8
Do hneda opečieme z každej strany po 3 minúty. Vyberieme mäso z hrnca. Nahradíme cibuľou a zelerom. Zmiešame a zalejeme vývarom.
Krok 6 /8
Pridáme zvyšné suroviny.
Krok 7 /8
Varenie pod tlakom.
Krok 8 /8
Podávame so špagetami alebo penne rigate a čerstvo nastrúhaným parmezánom.