Pečená morka so sušenými slivkami a jablkami
- Celkový čas 1 h 10 min
- 25 min
Príprava - 45 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
500 g Morčacie rezne
6 plát. Sušená šunka alebo prosciutto
6 Odkôstkované sušené slivky
2 čl Horčica
750 g Ošúpané zemiaky nakrájané na 6 kusov
4 vet. Čerstvý tymian
2 Vetvička(y) rozmarínu
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Parný kôš
Príprava
Krok 1 /6
Do misky nalejte 250 ml vody. Košík dajte na miesto.
Krok 2 /6
Varte na pare.
Krok 3 /6
Nakrájajte morku a podávajte horúce.
Krok 4 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 5 /6
Zmiešajte cukor a koreniny. Touto zmesou ochuťte mäso.
Krok 6 /6
Do misy pridajte med, tekutiny a kukuričnú múku. Smažte, kým sa nerozvarí.