Pečené hovädzie mäso s horčicou
Tefal
Recept od Tefal

Pečené hovädzie mäso s horčicou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 28 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    18 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 800 g Pečené bravčové mäso

  • 150 ml Suché biele víno

  • 2 pl Horčica

  • 150 g Nakrájaná mrazená cibuľa

  • 1 pl Rastlinný olej

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si suroviny.

  • 800g Pečené bravčové mäso
  • 150ml Suché biele víno
  • 2pl Horčica
  • 150g Nakrájaná mrazená cibuľa
  • 1pl Rastlinný olej
  • Soľ, korenie

Krok 2 /6

Do hrnca nalejeme olej.

  • 1pl Rastlinný olej

Krok 3 /6

Opečieme hovädzie mäso a cibuľu.

  • 800g Pečené bravčové mäso
  • 150g Nakrájaná mrazená cibuľa

Krok 4 /6

Pridáme zvyšné suroviny, okrem horčice.

  • 150ml Suché biele víno
  • Soľ, korenie

Krok 5 /6

Varíme pod tlakom

Krok 6 /6

Pridáme horčicu, ochutíme a môžeme podávať!

  • 2pl Horčica