Pečené bravčové mäso s balzamikovým octom a trstinovým cukrom
- Celkový čas 12 h 20 min
- 15 min
Príprava - 12 h 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
0.67 Bravčové karé (1,2 kg)
1.33 pl Neutrálny olej
13.33 g Maslo
2.67 pl Balzamikový ocot
1.33 pl Jablčný ocot
1.33 pl Hnedý trstinový cukror
1.33 pl Sójová omáčka
0.67 pl Kukuričná múka
1.33 čl Cesnakový práškok
20 cl Zeleninový vývar
6.67 list Čerstvá šalvia
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Pridajte olej a maslo do misy. Mäso opekajte 3 minúty z každej strany.
Krok 3 /5
Pridajte zvyšné ingrediencie do misky. Priveďte do varu na 2 minúty.
Krok 4 /5
Pomalé varenie pri vysokej teplote.
Krok 5 /5
Podľa chuti okoreňte. Dobrú chuť!