Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pečené bravčové mäso s balzamikovým octom a trstinovým cukrom

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 12 h 20 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    12 h 5 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 0.67 Bravčové karé (1,2 kg)

  • 1.33 pl Neutrálny olej

  • 13.33 g Maslo

  • 2.67 pl Balzamikový ocot

  • 1.33 pl Jablčný ocot

  • 1.33 pl Hnedý trstinový cukror

  • 1.33 pl Sójová omáčka

  • 0.67 pl Kukuričná múka

  • 1.33 čl Cesnakový práškok

  • 20 cl Zeleninový vývar

  • 6.67 list Čerstvá šalvia

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si ingrediencie.

  • 0.67 Bravčové karé (1,2 kg)
  • 1.33pl Neutrálny olej
  • 13.33g Maslo
  • 2.67pl Balzamikový ocot
  • 1.33pl Jablčný ocot
  • 1.33pl Hnedý trstinový cukror
  • 1.33pl Sójová omáčka
  • 0.67pl Kukuričná múka
  • 1.33čl Cesnakový práškok
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 6.67list Čerstvá šalvia
  • Soľ, korenie

Krok 2 /5

Pridajte olej a maslo do misy. Mäso opekajte 3 minúty z každej strany.

  • 0.67 Bravčové karé (1,2 kg)
  • 1.33pl Neutrálny olej
  • 13.33g Maslo

Krok 3 /5

Pridajte zvyšné ingrediencie do misky. Priveďte do varu na 2 minúty.

  • 2.67pl Balzamikový ocot
  • 1.33pl Jablčný ocot
  • 1.33pl Hnedý trstinový cukror
  • 1.33pl Sójová omáčka
  • 0.67pl Kukuričná múka
  • 1.33čl Cesnakový práškok
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 6.67list Čerstvá šalvia
  • Soľ, korenie

Krok 4 /5

Pomalé varenie pri vysokej teplote.

Krok 5 /5

Podľa chuti okoreňte. Dobrú chuť!

  • Soľ, korenie