Perzské hovädzie mäso s bylinkami
Tefal
Recept od Tefal

Perzské hovädzie mäso s bylinkami

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h
  • Príprava
    30 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Dusené hovädzie v malých kockách (plece alebo orech)

  • 125 g Sušená fazuľa (namočená 12 hodín)

  • 0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky

  • 50 g Umytý čerstvý špenát nasekaný na jemno

  • 1 Pohár umytého petržlenu nasekaného na jemno

  • 0.5 Pohár umytého čerstvého koriandra nasekaného na jemno

  • 1 Sušený citrón (alebo rozštvrtený čerstvý citrón) - voliteľné

  • 1 čl Mletá kurkuma

  • 200 ml Voda

  • 1 pl Rastlinný olej

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /6

Do nádoby nalejte olej.

Krok 3 /6

Pridajte cibuľu a smažte do sklovita. Pridajte kurkumu. Za stáleho miešania smažte 1 minútu.

Krok 4 /6

Pridajte ďalšie ingrediencie. Ochuťte soľou a korením. Dobre premiešajte.

Krok 5 /6

Doba varenia: 30 minút

Krok 6 /6

Servírujte s ryžou.