Piškóta
- Celkový čas 1 h 5 min
- 15 min
Príprava - 50 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
2 Vaječné žĺtka
2 Vaječné bielka
85 g Slané maslo
150 g Cukor
150 g Múka
125 g Grécky jogurt
4 g Prášok do pečiva
Maslo a múka (na plechovku)
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /4
Na tento recept potrebujeme Extra Crisp Lid. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
Vajcia šľaháme, až kým sa nevytvorí sneh. Pridáme polovicu cukru a naďalej šľaháme, až kým sa nevytvorí pevný sneh. Tortovú formu vymastíme a vysypeme.
Krok 3 /4
V samostatnej mise zmiešame zvyšný cukor, vaječné žĺtka, jogurt a maslo. Pridáme múku a prášok do pečiva. Pridajte do vaječného bielka.
Krok 4 /4
Extra Crisp Lid spustíme na manuálny program: na 50 minút pri teplote 160 °C.
