Ragú z makrely
- Celkový čas 11 min
- 10 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
300 g Filety z makrely
60 g Ošúpaná šalotka nasekaná na jemno
60 g Hustá čerstvá smotana
100 ml Biele víno
100 g Jemne solené maslo
2 pl Nasekaná trebuľka
2 čl Nasekané kapary
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Šalotku nasekajte na jemno.
Krok 3 /7
Do hrnca dajte šalotku a víno.
Krok 4 /7
Zahrievajte, kým sa víno neodparí. Roztopte maslo. Dochuťte a zlejte omáčku.
Krok 5 /7
Do hrnca položte filety z makrely v parnom košíku spolu s 2 dl vody
Krok 6 /7
Doba varenia: 1 minúta
Krok 7 /7
Filety rozmrvte a vykostite. Pridajte šalotku a zvyšné ingrediencie.