Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ragú s klobásou

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 12 min
  • Príprava
    8 min
  • Varenie
    4 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Klobása (Morteau alebo Montbéliard) nakrájaná na plátky

  • 5 g Nasekaný zázvor

  • 1 pl Olivový olej

  • 1 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky

  • 200 g Nakrájané paradajky

  • 0.5 čl Mleté kajenské korenie

  • 1 vet. Tymián

  • 1 čl Kurkuma

  • 100 ml Voda

Príprava

Krok 1 /7

Pripravte si ingrediencie.

  • 300g Klobása (Morteau alebo Montbéliard) nakrájaná na plátky
  • 5g Nasekaný zázvor
  • 1pl Olivový olej
  • 1 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
  • 200g Nakrájané paradajky
  • 0.5čl Mleté kajenské korenie
  • 1vet. Tymián
  • 1čl Kurkuma
  • 100ml Voda

Krok 2 /7

Nakrájajte cibuľu.

  • 1 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky

Krok 3 /7

Do nádoby nalejte olej.

  • 1pl Olivový olej

Krok 4 /7

Cibuľu niekoľko minút restujte do hneda.

  • 1 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky

Krok 5 /7

Pridajte klobásy, zázvor, paradajky s tymiánom, kurkumu, chilli papričky a vodu.

  • 300g Klobása (Morteau alebo Montbéliard) nakrájaná na plátky
  • 5g Nasekaný zázvor
  • 200g Nakrájané paradajky
  • 0.5čl Mleté kajenské korenie
  • 1vet. Tymián
  • 1čl Kurkuma
  • 100ml Voda

Krok 6 /7

Doba varenia: 4 minúty

Krok 7 /7

Servírujte s ryžou.