Restovaný baklažán s mozzarellou
- Celkový čas 37 min
- 15 min
Príprava - 22 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
1 Baklažán
2 pl Olivový olej
0.5 strúč. Cesnak
1 pl Čerstvý tymián
200 g Paradajky
6 cl Voda
75 g Mozzarella
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Do nádoby vložte kocky baklažánu, olej, cesnak a tymián. Premiešajte špachtľou.
Krok 3 /8
Opekajte 6 minút.
Krok 4 /8
Pridajte paradajky a vodu, premiešajte špachtľou.
Krok 5 /8
Opekajte 6 minút.
Krok 6 /8
K baklažánom pridajte na kocky nakrájanú mozzarellu a grilujte.
Krok 7 /8
Smaženie horúcim vzduchom.
Krok 8 /8
Okamžite podávajte a vychutnajte si roztopenú mozzarellu.