Ruský boršč
- Celkový čas 1 h
- 30 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
250 g Na kocky nakrájané hovädzie pliecko
50 g Slanina
200 g Ošúpaná a na kocky nakrájaná cvikla
100 g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
1 pl Rajčinové pyré
0.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa
2 Bobkový list
1 pl Slnečnicový olej
350 ml Voda alebo hovädzí vývar
Na podávanie plnotučná kyslá smotana
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Opečieme kocky mäsa spolu so slaninou. Pridáme cibuľu, spolu zamiešame a varíme cca 5 minút.
Krok 4 /6
Pridáme zvyšné suroviny (okrem smotany). Pridáme soľ, korenie a zamiešame.
Krok 5 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 6 /6
Vyberieme bobkový list a mäso. Zamiešame a následne podávame pokryté rozdrobeným mäsom a smotanou.