Ryba s feniklom a kôprom
Tefal
Recept od Tefal

Ryba s feniklom a kôprom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 32 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    12 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 6 Fenikel, umytý a nakrájaný na veľké kusy

  • 1.5 Citrón, umytý a nakrájaný na kolieska

  • 9 vet. Kôpor

  • 4 pl Olivový olej

  • 18 cl Biele víno

  • Soľ

  • 6 Filety z tresky (uvariť v deň konzumácie)

Príprava

Krok 1 /4

Pripravte si ingrediencie.

  • 6 Fenikel, umytý a nakrájaný na veľké kusy
  • 1.5 Citrón, umytý a nakrájaný na kolieska
  • 9vet. Kôpor
  • 4pl Olivový olej
  • 18cl Biele víno
  • Soľ
  • 6 Filety z tresky (uvariť v deň konzumácie)

Krok 2 /4

Do hrnca vložte fenikel, plátky citróna, kôpor a soľ. Zalejte bielym vínom a olejom.

  • 6 Fenikel, umytý a nakrájaný na veľké kusy
  • 1.5 Citrón, umytý a nakrájaný na kolieska
  • 9vet. Kôpor
  • 4pl Olivový olej
  • 18cl Biele víno
  • Soľ

Krok 3 /4

Tlakové varenie.

Krok 4 /4

Pridajte parmezán a premiešajte. Nechajte vychladnúť.