Schwarzwaldská torta
- Celkový čas 2 h 4 min
- 30 min
Príprava - 34 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
2 Vajce
100 g Cukor
80 g Margarín
110 g Jogurt
60 g Múka
40 g Horké práškové kakao
10 g Prášok do pečiva
140 g Čerešňový sirup
350 ml Nízkotučná smotana na šľahanie
Čokoláda
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Zmiešame margarín a cukor. Pridáme vajcia a jogurt, preosiatu múku, kakao a prášok do pečiva.
Krok 3 /5
Namažeme formu. Nalejeme zmes. Zakryjeme papierom na pečenie. Pečieme v naparovacom košíku v hrnci so 400 ml vody.
Krok 4 /5
Varenie pod tlakom.
Krok 5 /5
Necháme vychladnúť. Nakrájame pozdĺžne na plátky. Ozdobíme čerešňami a našľahaným krémom.