Segedínsky guláš
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
600 g Bravčové pliecko
2 ks Cibuľa
300 g Kyslá kapusta
6 ks Nové korenie
1 čl Mletá rasca
60 g Masť
200 ml Rastlinná smotana
500 ml Voda
1 štip. Soľ, korenie
1 pl Sladká paprika
2 ks Bobkový list
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si suroviny: mäso nakrájajte na stredne veľké kocky a premiešajte s paprikou, soľou a rascou, cibuľu nakrájajte na kolieska, ktoré rozpolíte.
Krok 2 /9
Rozpusťte masť. Pridajte cibuľu a smažte dozlata.
Krok 3 /9
Pridajte mäso, papriku, rascu, nové korenie a bobkový list. Restujte do hneda. Zalejte vodou.
Krok 4 /9
Varte 30 minút.
Krok 5 /9
Pridajte kapustu.
Krok 6 /9
Varte 10 minút.
Krok 7 /9
Pridajte soľ, čierne korenie a smotanu.
Krok 8 /9
Varte 5 min.
Krok 9 /9
Dochuťte. Podávajte s knedľou.