Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Srnčia roštenka s čiernymi ríbezľami

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 14 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    4 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 720 g Filet z diviny nakrájaný na 180 g plátky

  • 100 g Čierne ríbezle (čerstvé alebo mrazené, alebo brusnice)

  • 2 pl Arašidový olej

  • 2 Ošúpaná a odkôstkovaná hruška pozdĺž rozkrojená

  • 60 ml Teľací vývar

  • 400 g Fialové zemiaky nakrájané na 1 cm kocky

  • 40 ml Červené víno

  • 2 Štipka zmesi korenia (alebo nové korenie)

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /7

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /7

Fialové zemiaky nakrájajte na 1 cm kocky.

Krok 3 /7

Mäso ochuťte soľou a korením. Do nádoby nalejte olej.

Krok 4 /7

Plátky mäsa opečte do hneda zo všetkých strán. Mäso vyberte. Do nádoby dajte zemiaky. Ochuťte soľou a korením. Opečte 1 minútu.

Krok 5 /7

Nádobu deglazujte pomocou červeného vína a vývaru. Oškrabte spečené šťavy na dne panvice. Pridajte ovocie, mäso a korenie.

Krok 6 /7

Doba varenia: 4 minúty

Krok 7 /7

Mäso nechajte odpočívať 2 minúty. Servírujte.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
1 h 15 min

Dusené hovädzie s pastou miso

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Dusené hovädzie s pastou miso