Talianske kuracie prsia sous-vide
- Celkový čas 35 min
- 15 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
360 g Cherry paradajky
240 g Guľôčky mozzarelly
6 pl Olivový olej
45 g Kapary
6 plátok Kuracie prsia (100 g každé)
3 čl Talianské korenie
6 pl Balzamiková glazúra
36 list Bazalka
6 čl Pesto
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Do misky nalejte 3 l vody. Vrecúška vložte do vody.
Krok 2 /7
Varte v ponorenom vákuu.
Krok 3 /7
Vyberte vrecká a otvorte ich. Nechajte vychladnúť. Nakrájajte filé na kúsky.
Krok 4 /7
Kuracie kúsky zmiešame so zvyškom ingrediencií. Šalát ozdobte pestom a rukolou alebo baby špenátom.
Krok 5 /7
Prepare the ingredients.
Krok 6 /7
Along with the other ingredients, lay the prawns flat in a sous-vide cooking bag, ensuring that they are not overlapping. Place the mixture in a sous-vide bag. Make sure the bags are well sealed. Space the bags out well in the steam basket.
Krok 7 /7
Pour 50 ml of water into the bowl. Place the bag in the steam basket.