Talianske pusinky
- Celkový čas 1 h 45 min
- 15 min
Príprava - 1 h 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
76 kusov
4 Vaječné bielky
250 g Cukor
8.5 cl Voda
Príslušenstvo
Flex metla
Príprava
Krok 1 /5
Vlejte bielky do misy přístroja.
Krok 2 /5
V hrnci zohrejte cukor a vodu, aby ste vytvorili cukrový sirup.
Krok 3 /5
Keď sirup dosiahne 110 stupňov, stlačte "Štart" na přístroji, aby sa bielky vyšľahali.
Krok 4 /5
Keď zmes dosiahne 118 stupňov, prestaňte variť. Stlačte "Štart" a pomaly nalejte zmes do misy prístroja na vyšľahané bielky.
Krok 5 /5
Pusinky sú hotové, môžete ich použiť v ďalšom recepte, alebo ich môžete upiecť v rúre na plechu 1 hodinu a 30 minút pri 100 stupňoch.