Teľacie Marengo
- Celkový čas 42 min
- 20 minPríprava 
- 22 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 300 g Teľacie pliecko nakrájané na cca 30 g kúsky 
- 0.5 Na jemno nakrájaná cibuľa 
- 200 g Rajčinové pyré 
- 1 Mrkvy nakrájané na 2 cm hranolčeky 
- 1 Na štvrtiny nakrájaná okrúhlica 
- 100 g Pečiarka 
- 70 ml Biele víno 
- 50 ml Teľací vývar 
- 1 pl Petržlenová vňať 
- Soľ, korenie 
- Olej 
Príprava
Krok 1 /9
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /9
Ošúpeme a na jemno nasekáme cibuľu.
Krok 3 /9
Ošúpeme na na 2 cm kocky nakrájame mrkvu.
Krok 4 /9
Umyjeme a nasekáme petržlenovú vňať.
Krok 5 /9
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 6 /9
Na pár minút opečieme kúsky mäsa. Vyberieme. Nahradíme cibuľou. Pridáme biele víno a pomiešame.
Krok 7 /9
Pridáme zvyšné suroviny, okrem petržlenovej vňate. Ochutíme a zmiešame.
Krok 8 /9
Varenie pod tlakom.
Krok 9 /9
Ozdobíme petržlenovou vňaťou. Servírujeme.

