Tradičné anglické raňajky
- Celkový čas 25 min
- 10 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (1)
Suroviny
2 os.
Toastový chlieb
180 g Mini klobásky alebo chipolaty, nakrájané na 3 kusy
4 plát. Slanina
2 Stredne veľké vajcia
10 g Maslo
2 Stredne veľké rajčiny nakrájané na polovice
1 pl Olivový olej
2 štip. Sušené bylinky
Soľ, korenie
200 g Fazuľa
Príprava
Krok 1 /4
Zapneme nádobu č. 1. Plátky toastového chleba mierne natreté maslom dáme na dosku v nádobe č. 1. Potom na každý plátok položíme dva plátky slaniny. Do stredu rozklepneme vajcia.
Krok 2 /4
Zapneme nádobu č. 2. Do nádoby č. 2 dáme 4 polovice paradajok, pokvapkáme ich olivovým olejom a posypeme sušenými bylinkami. Klobásy dáme vedľa paradajok.
Krok 3 /4
Stlačíme SYNC, aby sa oboje dovarili súčasne. Stlačením tlačidla ŠTART začneme variť oboje.
Krok 4 /4
Upečené fazule rozohrejeme na panvici a anglické raňajky naservírujeme na tanier s toastom, párkami, paradajkami a pečenými fazuľami.