Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vegánska moussaka

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 28 min
  • Príprava
    30 min
  • Varenie
    58 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 300 g Sušená zelená šošovica

  • 800 g Bylinkové paradajkové coulis, ochutené

  • 30 cl Voda

  • 2 čl Talianske korenie

  • 300 g Baklažán, nakrájaný na 2 cm pásiky, grilovaný

  • 3 pl Olivový olej

  • 90 g Margarín

  • 90 g Múka

  • 90 cl Sójové mlieko

  • 20 g Strúhaný rastlinný syr

  • Soľ, korenie

Príslušenstvo

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Príprava

Krok 1 /8

Tento recept si vyžaduje Extra Crisp veko. Pripravte si ingrediencie.

  • 300g Sušená zelená šošovica
  • 800g Bylinkové paradajkové coulis, ochutené
  • 30cl Voda
  • 2čl Talianske korenie
  • 300g Baklažán, nakrájaný na 2 cm pásiky, grilovaný
  • 3pl Olivový olej
  • 90g Margarín
  • 90g Múka
  • 90cl Sójové mlieko
  • 20g Strúhaný rastlinný syr
  • Soľ, korenie

Krok 2 /8

Šošovicu, paradajkový pretlak, vodu a talianske korenie dajte do misy.

  • 300g Sušená zelená šošovica
  • 800g Bylinkové paradajkové coulis, ochutené
  • 30cl Voda
  • 2čl Talianske korenie

Krok 3 /8

Tlakové varenie.

Krok 4 /8

Obsah nádoby preložte do inej nádoby a odložte bokom.

Krok 5 /8

Do vyprázdnenej nádoby pridajte margarín a múku.

  • 90g Margarín
  • 90g Múka

Krok 6 /8

Smažte asi 5 minút, kým zmes nie je zlatistá. Pridajte sójové mlieko. Šľahajte 4 minúty. Odložte bokom.

  • 90cl Sójové mlieko

Krok 7 /8

Do nádoby vložte polovicu baklažánu a polovicu šošovice. Tento krok zopakujte. Zalejte bešamelovou omáčkou a posypte syrom.

  • 20g Strúhaný rastlinný syr

Krok 8 /8

Vypnite varnú dosku Cookeo a nasaďte pokrievku Extra Crisp. Nastavte program 2 na 30 minút.

  • Extra Crisp