Vegánsky tatársky biftek
- Celkový čas 52 min
- 25 min
Príprava - 27 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
1.05 kg Stredne veľká červená repa
1.5 pl Dijonská horčica
3 čl Kapary
1.5 pl Ľanové semienko
4.5 pl Voda
1.5 Červená cibuľa ošúpaná a nakrájaná nadrobno
1.5 pl Citrónová šťava
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Kapary roztlačte s horčicou a pridajte ľanové semienko, vodu a citrónovú šťavu. Dajte bokom.
Krok 3 /5
Repu vložte do hrnca a podlejte vodou.
Krok 4 /5
Tlakové varenie.
Krok 5 /5
Repu nechajte vychladnúť, potom ošúpte a nakrájajte.