Vegánsky tatársky biftek
Tefal
Recept od Tefal

Vegánsky tatársky biftek

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 52 min
  • Príprava
    25 min
  • Varenie
    27 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 1.05 kg Stredne veľká červená repa

  • 1.5 pl Dijonská horčica

  • 3 čl Kapary

  • 1.5 pl Ľanové semienko

  • 4.5 pl Voda

  • 1.5 Červená cibuľa ošúpaná a nakrájaná nadrobno

  • 1.5 pl Citrónová šťava

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si ingrediencie.

  • 1.05kg Stredne veľká červená repa
  • 1.5pl Dijonská horčica
  • 3čl Kapary
  • 1.5pl Ľanové semienko
  • 4.5pl Voda
  • 1.5 Červená cibuľa ošúpaná a nakrájaná nadrobno
  • 1.5pl Citrónová šťava
  • Soľ a korenie

Krok 2 /5

Kapary roztlačte s horčicou a pridajte ľanové semienko, vodu a citrónovú šťavu. Dajte bokom.

  • 1.5pl Dijonská horčica
  • 3čl Kapary
  • 1.5pl Ľanové semienko
  • 4.5pl Voda
  • 1.5pl Citrónová šťava

Krok 3 /5

Repu vložte do hrnca a podlejte vodou.

  • 1.05kg Stredne veľká červená repa

Krok 4 /5

Tlakové varenie.

Krok 5 /5

Repu nechajte vychladnúť, potom ošúpte a nakrájajte.

  • 1.05kg Stredne veľká červená repa