Vychladené zelené gazpacho
Tefal
Recept od Tefal

Vychladené zelené gazpacho

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 30 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    1 h

Suroviny

6 os.

  • 1.2 g Bio hrášok v strukoch

  • 1 Bio uhorka

  • 1 Bio zelená paprika

  • 900 ml Voda

  • 3 pl Ocot

  • Soľ, korenie

  • 1 Chilli paprička Espelette v prášku

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 1.2g Bio hrášok v strukoch
  • 1 Bio uhorka
  • 1 Bio zelená paprika
  • 900ml Voda
  • 3pl Ocot
  • Soľ, korenie
  • 1 Chilli paprička Espelette v prášku

Krok 2 /6

Uhorku ošúpte a zbavte jadierok. Šupky si ponechajte.

Krok 3 /6

Hrášok ošúpte. Hrášok odložte na iný recept. Umyte struky. Ošúpte papriku a zbavte ju jadierok.

  • 1.2g Bio hrášok v strukoch
  • 1 Bio uhorka
  • 1 Bio zelená paprika

Krok 4 /6

Lusky, paprikové šupky a uhorkové šupky vložte do nádoby s vodou.

  • 1.2g Bio hrášok v strukoch
  • 1 Bio uhorka
  • 1 Bio zelená paprika
  • 900ml Voda

Krok 5 /6

Tlakové varenie.

Krok 6 /6

Rozmixujte. Prepasírujte. Dochuťte soľou, korením, chilli a octom. Nechajte vychladnúť.

  • 3pl Ocot
  • Soľ, korenie
  • 1 Chilli paprička Espelette v prášku