Vychladené zelené gazpacho
- Celkový čas 1 h 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1.2 g Bio hrášok v strukoch
1 Bio uhorka
1 Bio zelená paprika
900 ml Voda
3 pl Ocot
Soľ, korenie
1 Chilli paprička Espelette v prášku
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Uhorku ošúpte a zbavte jadierok. Šupky si ponechajte.
Krok 3 /6
Hrášok ošúpte. Hrášok odložte na iný recept. Umyte struky. Ošúpte papriku a zbavte ju jadierok.
Krok 4 /6
Lusky, paprikové šupky a uhorkové šupky vložte do nádoby s vodou.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Rozmixujte. Prepasírujte. Dochuťte soľou, korením, chilli a octom. Nechajte vychladnúť.