Vyprážané hríby s fazuľou
- Celkový čas 18 min
- 15 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
1 kg Zelené fazuľové struky
700 g Zmes húb (pečiarky, dubáky, kuriatka)
40 g Maslo
300 g Prúžky slaniny
3 pl Rastlinný olej
1.5 pl Najemno nasekaný petržlen
3 strúč. Nasekaný ošúpaný strúčik cesnaku s odstráneným klíčkom
100 ml Voda
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cesnak zbavte klíčku.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Hríby pražte s cesnakom a slaninou.
Krok 5 /7
Pridajte fazuľu a vodu. Dochuťte.
Krok 6 /7
Doba varenia: 3 minúty
Krok 7 /7
Pridajte maslo a petržlen. Miešajte, kým sa nerozpustí maslo a na vrch naložte zeleninu.