Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Martina (@foodeliciouswithtinka)
Recept od Martina (@foodeliciouswithtinka)

Všestranné trhané bravčové mäso

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 2 h 10 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    1 h 50 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 1.3 kg Bravčová plec

  • 2 ks Väčšie cibule

  • 2 strúč. Strúčiky cesnaku

  • 2 lyžica Worcestrová omáčka

  • 1 lyžica Horčica

  • 1 Konzerva krájaných paradajok

  • 250 ml Rajčinový pretlak

  • 2 čl Červená paprika

  • 1 čl Cesnakový prášok

  • 1 čl Sušený tymián

  • 2 čl Kryštálový cukor

  • Soľ

  • Čierne korenie

  • Grilovacie korenie

  • Olej

Príprava

Krok 1 /7

Pripravme si ingrediencie.

Krok 2 /7

Cibuľu a cesnak si nakrájame na drobno.

  • 2ks Väčšie cibule
  • 2strúč. Strúčiky cesnaku

Krok 3 /7

V hrnci si nastavíme program restovanie. Na oleji potom orestujeme cibuľu s cesnakom do jemne hneda. Následne ich dáme von z hrnca a odložíme bokom.

  • 2ks Väčšie cibule
  • 2strúč. Strúčiky cesnaku
  • Olej

Krok 4 /7

V hrnci následne orestujeme osolené a okorenené mäso v celku zo všetkých strán a program opekania vypneme.

  • 1.3kg Bravčová plec
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Grilovacie korenie

Krok 5 /7

Potom do hrnca k mäsu pridáme už orestovanú cibuľu a cesnak, ďalej pretlak, krájané rajčiny, worčestrovú omáčku, horčicu, korenie a cukor. Hrniec bezpečne uzavrieme a nastavíme si vysokotlakové varenie na hodinu a 15 min.

  • 2ks Väčšie cibule
  • 2strúč. Strúčiky cesnaku
  • 2lyžica Worcestrová omáčka
  • 1lyžica Horčica
  • 1 Konzerva krájaných paradajok
  • 250ml Rajčinový pretlak
  • 2čl Červená paprika
  • 1čl Cesnakový prášok
  • 1čl Sušený tymián
  • 2čl Kryštálový cukor

Krok 6 /7

Po dokončení vysokotlakového varenia vytiahneme mäso z omáčky a vidličkou ho v mise natrháme na jemno. Mäso vrátime do omáčky a dáme ešte prevariť na vysokotlakové varenia na cca 15 min.

Krok 7 /7

Máme hotovo