Zamatové červené broskyňové smoothie
- Celkový čas 4 h 6 min
- 5 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
2 os.
110 g Broskyňa
100 g Banán
100 g Červené ovocie
20 cl Čerstvá pomarančová šťava
5 cl Mlieko
4 cl Agávový sirup
100 g Grécky jogurt
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny. Ak používame čerstvé ovocie, dáme banány, broskyne a červené ovocie na noc do mrazničky.
Krok 2 /8
Na prvú vrstvu dáme do prístroja broskyne, banány, polovicu pomarančovej šťavy, polovicu agávového sirupu, polovicu jogurtu a mlieko.
Krok 3 /8
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /8
V prípade potreby upravíme konzistenciu pomocou mlieka alebo pomarančovej šťavy. Môžeme pridať aj trochu agávového sirupu na osladenie. Zmes nalejeme do pohára a odložíme do chladničky.
Krok 5 /8
Ako druhú vrstvu pridáme červené ovocie, druhú polovicu pomarančovej šťavy, druhú polovicu agávového sirupu a druhú polovicu jogurtu.
Krok 6 /8
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 7 /8
V prípade potreby upravíme konzistenciu pomocou mlieka alebo pomarančovej šťavy. Môžeme pridať aj trochu agávového sirupu na osladenie. Túto zmes jemne nalejeme na predchádzajúcu zmes.
Krok 8 /8
Konzumujeme ihneď.