Zelerové Carbonara
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
800 g Zeler
1 strúč. Cesnak
10 cl Biele víno
2 pl Olivový olej
100 g Slanina
4 Žĺtok
80 g Strúhaný parmezán
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /8
Nalejte olej do hrnca.
Krok 3 /8
Osmažte zeler s cesnakom.
Krok 4 /8
Zalejte bielym vínom.
Krok 5 /8
Tlakové varenie: 2 minúty
Krok 6 /8
Dajte bokom.
Krok 7 /8
Slaninu opekajte 5 minút. Pridajte zeler a žĺtky. Varte a miešajte 3 minúty.
Krok 8 /8
Pridajte parmezán, soľ a korenie. Premiešajte a podávajte.

