Fliačiky z baklažána a olív
- Celkový čas 45 min
- 20 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (3)
Suroviny
4 os.
250 g Nakrájaná uvarená dužina baklažánu
1 čl Kukuričný škrob
2 Vajcia
45 g Čierne olivy v gréckom štýle, bez kôstok a nakrájané
30 g Strúhaný syr Gruyère
1 čl Rasca
2 Tyčinky
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /4
Pomiešajte nakrájanú uvarenú dužinu baklažánu s kukuričným škrobom, vajciami, nakrájanými čiernymi olivami, strúhaným syrom Gruyère a rascou. Ochuťte soľou a korením podľa chuti.
Krok 2 /4
Poháre naplňte zmesou.
Krok 3 /4
Poháre bez veka umiestnite do prístroja osadeného tanierom. Začnite proces varenia. Pre chrumkavý dotyk posypte zmes pred začiatkom varenia rozmrvenými tyčinkami.
Krok 4 /4
Vychutnajte si tento štartér teplý alebo studený.