Fliačiky z baklažána a olív
- Celkový čas 45 min
- 20 minPríprava 
- 25 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 250 g Nakrájaná uvarená dužina baklažánu 
- 1 čl Kukuričný škrob 
- 2 Vajcia 
- 45 g Čierne olivy v gréckom štýle, bez kôstok a nakrájané 
- 30 g Strúhaný syr Gruyère 
- 1 čl Rasca 
- 2 Tyčinky 
- Soľ, korenie 
Príslušenstvo
- Sada 8 pohárov 
Príprava
Krok 1 /4
Pomiešajte nakrájanú uvarenú dužinu baklažánu s kukuričným škrobom, vajciami, nakrájanými čiernymi olivami, strúhaným syrom Gruyère a rascou. Ochuťte soľou a korením podľa chuti.
Krok 2 /4
Poháre naplňte zmesou.
Krok 3 /4
Poháre bez veka umiestnite do prístroja osadeného tanierom. Začnite proces varenia. Pre chrumkavý dotyk posypte zmes pred začiatkom varenia rozmrvenými tyčinkami.
Krok 4 /4
Vychutnajte si tento štartér teplý alebo studený.


