Hovädzie mäso a zeleninová panvica
- Celkový čas 55 min
- 10 minPríprava 
- 15 minVarenie 
- 30 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 1 strúč. Cesnak 
- 1 Cibuľa 
- 1 pl Zázvor 
- 0.5 Červená paprika 
- 0.5 Zelená paprika 
- 1 Mrkva 
- 1 pl Sezamový olej 
- 1 pl Koriander 
- 500 g Hovädzie filé 
- 1 pl Maizena 
- 1 pl Hnedý cukor 
- 1 pl Sójová omáčka 
- Soľ, korenie 
- 1 pl Sezamový olej 
Príslušenstvo
- Hrnce a panvice Ingenio 
Príprava
Krok 1 /7
Uistite sa, že pri varení na doske a/alebo v rúre odstránite rukoväť Ingenio.
Krok 2 /7
Hovädzí filet nakrájajte na pásiky. Vo veľkej miske zmiešajte hovädzie pásiky s maizenou, hnedým cukrom, sójovou omáčkou, soľou, korením a sezamovým olejom. Nechajte marinovať 30 minút.
Krok 3 /7
Cesnak, cibuľu a zázvor ošúpte a nakrájajte. Papriku zbavte semienok a nakrájajte. Mrkvu ošúpte a nakrájajte na plátky. Koriander opláchnite a nasekajte.
Krok 4 /7
Wok rozohrejte a počkajte, kým sa tepelno-signalizačný bod nezafarbí úplne na červeno. V sezamovom oleji opečte cesnak a zázvor. Miešajte niekoľko sekúnd.
Krok 5 /7
Pridajte papriku, cibuľu a mrkvu. Smažte zeleninu 5 minút. Dajte ju bokom.
Krok 6 /7
Na woku opečte hovädzie pásiky. Po upečení pridajte zeleninu a sójovú omáčku. Premiešajte spolu.
Krok 7 /7
Pridajte koriander a ihneď podávajte.

