Bleskové bolonské špagety
- Celkový čas 17 min
- 10 minPríprava 
- 7 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 500 g Špagety 
- 3 Mletý steak 
- 3 Mrkva 
- 700 g Paradajková omáčka 
- 300 g Cherry paradajky 
- 70 cl Voda 
- 6 Nerozbité vaječné žĺtky 
- 2 pl Olivový olej 
- Soľ 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Mäso uvarte a počas varenia ho pomeľte. Pridajte mrkvu, paradajky, omáčku, vodu, soľ a korenie. Premiešajte.
Krok 4 /6
Odoberte 3/4 omáčky a odložte bokom. Pridajte špagety. Premiešajte. Vráťte omáčku späť. Znovu premiešajte.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Rozdeľte na taniere. Na pripravenú misu dajte žĺtky. Podávajte!

