Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Bravčové špízy marinované v šťave z granátového jablka

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 12 h 40 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    20 min
  • Chladenie
    12 h

Suroviny

6 os.

  • 1.2 kg Bravčové mäso na grilovanie (napr. karé)

  • 250 g Cibule (2 stredné)

  • 4.5 pl Khmeli-suneli

  • Soľ

  • 75 cl Šťava z granátového jablka

Príprava

Krok 1 /4

Mäso nakrájame na obdĺžnikové kúsky veľkosti asi 4x3x3 cm. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na plátky. Do veľkej misy dáme mäso a krúžky cibule. Pridáme Khmeli-suneli, soľ a šťavu z granátového jablka. Premiešame, prikryjeme tanierom a necháme marinovať v chladničke aspoň 1 noc, ideálne 1 až 2 dni.

  • 1.2kg Bravčové mäso na grilovanie (napr. karé)
  • 250g Cibule (2 stredné)
  • 4.5pl Khmeli-suneli
  • Soľ
  • 75cl Šťava z granátového jablka

Krok 2 /4

Mäso a cibuľu osušíme, kúsky mäsa napichujeme na špajdle striedavo s kolieskami cibule.

Krok 3 /4

Otvoríme OptiGrill v polohe BBQ. Nastavíme bočný termostat do polohy 4. Po predhriatí poukladáme špízy na grilovaciu dosky a pečieme 20 minút, pričom ich pravidelne obraciame, aby sa opiekli zo všetkých strán.

Krok 4 /4

Servírujeme.