Kuracie cacciatore
- Celkový čas 6 h 35 min
- 20 min
Príprava - 6 h 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
400 g Kuracie stehná
0.5 pl Olivový olej
0.5 Nasekaná cibuľa
2 strúč. Nasekaný cesnak
100 g Cherry paradajky
150 g Paradajková passata z konzervy
5 cl Červené víno
1.5 pl Kukuričná múka
50 g Čierne olivy
1 štip. Chilli vločky
0.5 pl Talianske korenie
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 2 /8
Nalejte olej do misky.
Krok 3 /8
Kuracie mäso varte 10 minút na oleji.
Krok 4 /8
Pridajte cibuľu, cesnak a cherry paradajky. Smažte 5 minút.
Krok 5 /8
Pridajte paradajkovú passatu a kukuričnú múku zmiešanú s vínom. Priveďte do varu. Pridajte olivy, čili, bylinky a dochuťte soľou a korením.
Krok 6 /8
Pomalé varenie pri nízkej teplote.
Krok 7 /8
Podávajte horúce.
Krok 8 /8
Pripravte si ingrediencie.