Skvelý čokoládovo-banánový krém
- Celkový čas 4 h 6 min
- 5 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 4 hChladenie 
Suroviny
1 os.
- 5 cl Rastlinný mandľový nápoj 
- 80 g Mrazený zrelý banán 
- 1.5 čl Horké práškové kakao 
- 1 čl Arašidové maslo 
- 1 čl Nasekané arašidy 
- 50 g Čerstvý banán 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /5
Kúsky banánov zmrazíme na 4 hodiny.
Krok 2 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 3 /5
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc mliekom. Rozdrvené arašidy, čokoládu a plátky čerstvého banánu si necháme na ozdobu. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni.
Krok 4 /5
Zmes nalejeme do misiek, pridáme niekoľko rozdrvených arašidov, kúsky čokolády a plátky banánu a ihneď konzumujeme.
Krok 5 /5
Ak chceme pevnejší krém, vložíme prípravok do mrazničky, až kým nám jeho konzistencia nebude vyhovovať.



