Chrumkavý a pikantný cícer
- Celkový čas 17 min
- 5 min
Príprava - 12 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
130 g Cícer v konzerve
4 pl Olivový olej
1 čl Mletý cesnak
2 čl Údená paprika
1 čl Mletá rasca
1 pl Soľ
4 pl Nasekaný čerstvý koriander
Príprava
Krok 1 /6
Cícer sceďte, opláchnite a osušte.
Krok 2 /6
Cícer, olej, cesnak, papriku, rascu a soľ vložte do nádoby. Jemne premiešame lyžicou, aby sa cícer dobre obalil.
Krok 3 /6
Cícer vložíme do zariadenia vybaveného tanierom. Začneme piecť.
Krok 4 /6
Pred otvorením panvice počkáme 30 sekúnd (cícer môže niekedy puknúť ako popcorn). Skontrolujeme, či sú prepečené.
Krok 5 /6
Program začneme znova s druhou polovicou cíceru.
Krok 6 /6
Cícer posypeme koriandrom a ihneď podávame.
