Chrumkavá zelená špargľa sous-vide
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
500 g Zelená špargľa
50 g Maslo
2 Cesnak
4 vet. Tymian
40 g Parmezán
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Do misky nalejte 4 l vody. Vložte vrecká do vody.
Krok 2 /7
Varte v ponorenom vákuu.
Krok 3 /7
Vrecko vyberte a otvorte. Podávajte horúce alebo studené s parmezánovými odrezkami.
Krok 4 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 5 /7
Špargľu osoľte.
Krok 6 /7
Špargľu položte naplocho do varného vrecka sous-vide.
Krok 7 /7
Pridajte zvyšné ingrediencie okrem parmezánu. Zmes vložte do vrecka sous-vide.