Espresso flan
- Celkový čas 40 min
- 15 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (3)
Suroviny
4 os.
3 Vajcia
40 g Kryštálový cukor
1 sáčok Vanilkový cukor
25 cl Mlieko
5 cl Espresso
1 čl Mletá škorica
1 pl Nesladený kakaový prášok
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /6
Vo vhodnej miske šľahajte vajcia s kryštálovým cukrom a vanilkovým cukrom, kým zmes nebude hladká.
Krok 2 /6
Pridajte mlieko, espresso, škoricu a kakao a dobre premiešajte.
Krok 3 /6
Zmes nalejte do verrín.
Krok 4 /6
Odkryté verríny umiestnite do prístroja vybaveného tanierom. Spustite proces varenia.
Krok 5 /6
Po upečení nechajte verríny vychladnúť na izbovú teplotu predtým, ako ich dáte do chladničky.
Krok 6 /6
Podávajte vychladené.