Grilovaná ryba so zelenou fazuľkou a paradajkami
- Celkový čas 22 min
- 15 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
250 g Zelené fazuľky
400 g Cherry paradajky
5 cl Voda
250 g Treska
2 pl Olivový olej
1 čl Talianske korenie
0.5 čl Sušený cesnak
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Fritovací kôš
Príprava
Krok 1 /10
Pripravte si ingrediencie
Krok 2 /10
Zelenú fazuľku, paradajky a vodu vložte do nádoby. Dochuťte soľou a korením. Dobre premiešajte.
Krok 3 /10
Vložte fritovací kôš.
Krok 4 /10
Tresku ochuťte olivovým olejom, cesnakom, korením, soľou a korením.
Krok 5 /10
Umiestnite tresku do koša.
Krok 6 /10
Nasaďte tlakový uzáver.
Krok 7 /10
Tlakové varenie.
Krok 8 /10
Odstráňte tlakový uzáver.
Krok 9 /10
Manuálny režim fritovania horúcim vzduchom.
Krok 10 /10
Podávajte.