Grilované klobásy s paprikovými pita chlebmi
- Celkový čas 22 min
- 10 minPríprava 
- 12 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 Klobása 
- 1 Červená paprika 
- 1 Zelená paprika 
- 1 Cibuľa 
- 4 Pita chlieb 
- 2 pl Olivový olej 
- 1 čl Sušený tymián 
- Soľ a korenie 
- Omáčka podľa vlastného výberu (horčica, kečup, majonéza atď.) 
Príprava
Krok 1 /5
Pásiky papriky a nasekanú cibuľu ochutíme olivovým olejom, tymiánom, soľou a korením.
Krok 2 /5
Do spotrebiča dáme klobásy a ochutenú zeleninu. Začneme grilovať.
Krok 3 /5
V polovici grilovania klobásy a zeleninu obrátime, aby sa ugrilovali rovnomerne. Otvoríme rukoväť oboma rukami.
Krok 4 /5
Niekoľko minút pred koncom pridáme na gril pita chleby, aby sa zľahka ohriali.
Krok 5 /5
Po vložení grilovaných klobás do pita chlebu ich konzumujeme spolu so zeleninou a omáčkou podľa vlastného výberu.

