Losos v bylinkovej kruste s quinoou
- Celkový čas 40 min
- 15 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
4 Filet z lososa
4 pl Čerstvá petržlenová vňať
4 pl Čerstvý kôpor
8 pl Olivový olej
6 pl Strúhanka
0.5 Citrón (kôra)
200 g Quinoa
50 cl Voda
1 Pomaranč
2 Jarná cibuľka
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Fritovací kôš
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
V miske zmiešajte petržlenovú vňať, kôpor, olej, strúhanku, soľ a korenie.
Krok 3 /8
Filety potrite bylinkovou zmesou a zľahka pritlačte.
Krok 4 /8
Do misky dajte quinou, vodu, pomaranč, jarnú cibuľku, soľ a korenie. Dobre premiešajte.
Krok 5 /8
Vložte fritovací kôš.
Krok 6 /8
Filety vložte do koša.
Krok 7 /8
Program Steam & Crisp.
Krok 8 /8
Podávajte ihneď.