Karamelizovaný ananás
- Celkový čas 18 min
- 5 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavo šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Čierna Objavte celý sortiment Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
120 g Hnedý cukor
1 čl Mletá škorica
0.5 Kôra z limetky
8 tenký plátok Ananásová konzerva
40 g Maslo
2 pl Pražené pistáciové lupienky
Príprava
Krok 1 /5
V miske zmiešame hnedý cukor, škoricu a limetkovú kôru. Kúsky ananásu namočíme v zmesi.
Krok 2 /5
Plátky ananásu vložíme do zariadenia s tanierom tak, aby sa neprekrývali. Maslo nakrájame na kúsky a kúsky položíme na plátky ananásu. Začneme piecť.
Krok 3 /5
Zo zvyšných plátkov ananásu pripravíme druhú dávku.
Krok 4 /5
Pred podávaním posypeme plátky ananásu opraženými pistáciovými lupienkami.
Krok 5 /5
Podávame teplé s kopčekom vanilkovej zmrzliny alebo šľahačkou.