Kokosovo-čokoládový krém
- Celkový čas 35 min
- 20 minPríprava 
- 15 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 150 ml Kokosové mlieko 
- 10 g Kukuričný škrob 
- 1 Vaječné bielko 
- 50 ml Nízkotučná smotana (alebo mlieko) 
- 40 g Cukor 
- 2 g Plátok želatíny (namočený v studenej vode) 
- 2 pl Čokoládová nátierka 
- 2 ks Nádobky s objemom 140 ml 
Príslušenstvo
- Balenie 6 pohárov 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do každej misky dajte 1 PL nátierky. Odložte ich stranou. Kukuričný škrob zmiešajte s kokosovým mliekom a smotanou.
Krok 3 /6
Zmes nalejte do nádoby. Miešajte, kým nezhustne. Pridajte želatínu.
Krok 4 /6
Pridajte cukor a vaječný bielok. Nalejte do misiek. Zabaľte do potravinovej fólie. Umiestnite do nádoby spolu s 200 ml vody.
Krok 5 /6
Doba varenia: 15 minút
Krok 6 /6
Nechajte vychladnúť.

