Krevety po brazílsky (Camarões grelhados)
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 0 min
Varenie - 15 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
6 os.
24 Krevety
1.5 strúč. Cesnak
1 pl Koriander
1 pl Petržlenová vňať
1 pl Mäta
3 Olivový olej
0.75 Červená paprika
Príprava
Krok 1 /5
Krevety vylúpnite: odstráňte hlavu a potom škrupinu. Chvosty si môžete ponechať, pre lepšiu prezentáciu.
Krok 2 /5
Všetky prísady zmiešajte v miske a potom pridajte olúpané krevety. Nechajte marinovať 15 minút na chladnom mieste.
Krok 3 /5
Krevety navlečte na drevené špajdle. Na jeden špíz pridajte štyri krevety.
Krok 4 /5
Zapnite OptiGrill. Vyberte program "Morské plody" a stlačte tlačidlo OK. Po dokončení predhrievania položte krevetové špízy na gril a zatvorte ho. Pečte, kým sa nerozsvieti červená kontrolka.
Krok 5 /5
Špízy položte na tanier a ihneď podávajte.