Pastiersky koláč
- Celkový čas 55 min
- 20 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavo šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Čierna Objavte celý sortiment Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
400 g Mleté jahňacie mäso
2 Šalotky
2 strúč. Strúčiky cesnaku
1 pl Olivový olej
2 pl Rajčinový pretlak
1 pl Sójová omáčka
100 g Mrazený hrach
600 g Zemiaková kaša
20 g Maslo
Príprava
Krok 1 /4
V miske zmiešame mleté mäso, šalotku, cesnak a olivový olej. Zmes vložíme do misy a začneme piecť.
Krok 2 /4
Keď je mäso upečené, pridáme paradajkový pretlak, sójovú omáčku a mrazený hrášok. Dobre premiešame a nalejeme do nádoby na pečenie vhodnej pre veľkosť zariadenia.
Krok 3 /4
Mäso pokryjeme zemiakovou kašou a vidličkou vytvoríme na povrchu vzor. Povrch posypeme niekoľkými kúskami masla. Pokrm vložíme do zariadenia vybaveného plechom. Začneme piecť.
Krok 4 /4
Konzumujeme hneď.