Ryba s feniklom a kôprom
- Celkový čas 32 min
- 20 minPríprava 
- 12 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 6 Fenikel, umytý a nakrájaný na veľké kusy 
- 1.5 Citrón, umytý a nakrájaný na kolieska 
- 9 vet. Kôpor 
- 4 pl Olivový olej 
- 18 cl Biele víno 
- Soľ 
- 6 Filety z tresky (uvariť v deň konzumácie) 
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /4
Do hrnca vložte fenikel, plátky citróna, kôpor a soľ. Zalejte bielym vínom a olejom.
Krok 3 /4
Tlakové varenie.
Krok 4 /4
Pridajte parmezán a premiešajte. Nechajte vychladnúť.

