Terina z hrebenatiek a byliniek
- Celkový čas 33 min
- 20 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
180 g Hrebenatky, nakrájané na kocky (alebo malé hrebenatky)
180 g Biela ryba
45 g Strúhanka
12 cl Smotana na varenie
3 Bielky
1 pl Petržlen, umytý a nasekaný
2 pl Kôpor, umytý a nasekaný
Soľ
Jemný čili prášok
Maslo na vymastenie verín
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov Balenie 6 pohárov
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Zmiešajte rybu, strúhanku, smotanu, bielky, petržlen, kôpor, soľ, korenie a čili. Pridajte hrebenatky bez mixovania.
Krok 3 /5
Rozdeľte do vymastených verín. Položte na ne viečka a vložte ich do panvice s 250 ml vody.
Krok 4 /5
Varte pod tlakom.
Krok 5 /5
Pred podávaním nechajte chladiť aspoň 2 hodiny.