Sous-vide hrebenatky
- Celkový čas 40 min
- 10 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
40 g Zmäknuté maslo
0.5 čl Drvené ružové korenie
0.5 Bio citrón (kôra)
0.5 čl Soľ
Mleté korenie
6 ks Hrebenatky
Príslušenstvo
Parný kôš
Príprava
Krok 1 /6
Vyberte vrecko a otvorte ho. Podávajte hneď s mušlami.
Krok 2 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 3 /6
*Lay the scallops flat without overlapping them in a sous-vide cooking bag with the rest of the mixture. Place the mixture in a sous-vide bag. Make sure the bags are well sealed. Space the bags out well in the steam basket.
Krok 4 /6
Do každého sous-vide vrecka na varenie vložte 2 paradajky, uistite sa, že sú ploché a neprekrývajú sa.
Krok 5 /6
Rozdeľte všetky zvyšné ingrediencie okrem bazalky a cibule. Zmes vložte do vrecka sous-vide.
Krok 6 /6
Do misy nalejte 50 ml vody. Vrecúška vložte do parného koša.