Treska so špargľou
- Celkový čas 19 min
- 15 minPríprava 
- 4 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 plátok Treska (po 120 g) 
- 4 pl Olivový olej 
- 2 čl Čerstvý tymián 
- 1 Citrón (kôra a šťava) 
- 4 strúč. Nahrubo nasekaný cesnak 
- 500 g Fenikel (1 veľká hľuza), zbavený spodku, nakrájaný na tenké plátky 
- 500 g Zelená špargľa, nakrájaná na tretiny 
- 1 Veľký pór, nakrájaný na tenké plátky 
- 20 cl Zeleninový vývar 
- 1 pl Kukuričná múka 
- 2 pl Nadrobno nasekaný citrónový konfit 
- 2 pl Drvené solené arašidy 
Príslušenstvo
- Mriežka 2v1 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Tresku ochutíme polovicou oleja, tymiánom a citrónovou kôrou. Odložíme nabok.
Krok 3 /6
Do nádoby pridáme druhú polovicu oleja. Cesnak, fenikel, špargľu a pór opekáme 3 minúty.
Krok 4 /6
Pridáme kukuričnú múku a vývar. Rybu dáme na gril v hornej polohe navrch zeleniny.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom
Krok 6 /6
Podávame zahorúca s citrónovým konfitom a arašidmi.

