Vegetariánsky cassoulet
- Celkový čas 25 min
- 20 minPríprava 
- 5 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 500 g Fazuľa Haricot (varená alebo konzervovaná) 
- 200 g Seitan vo veľkých kusoch 
- 2 Vegetariánska klobása rozkrojená na dve časti 
- 2 Ošúpaná mrkva pozdĺžne nakrájaná na kúsky 
- 200 g Nasekané paradajky 
- 1 Ošúpaná rozštvrtená cibuľa so zapichnutými 2 klinčekmi 
- 2 čl Paradajkový pretlak 
- 1 zvä. Zväzok byliniek 
- Olej, soľ, korenie 
- 200 ml Zeleninový vývar 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Olej rozpáľte. Cibuľu a mrkvu smažte 3 minúty. Pridajte paradajkové pyré. Premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte fazuľu haricot, paradajky, zväzok byliniek, soľ a korenie. Premiešajte. Na vrch pridajte seitan a klobásy. Zalejte vývarom.
Krok 5 /6
Doba varenia: 5 minút
Krok 6 /6
Servírujte.

