Zamatové červené broskyňové smoothie
- Celkový čas 4 h 6 min
- 5 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 4 hChladenie 
Suroviny
2 os.
- 110 g Broskyňa 
- 100 g Banán 
- 100 g Červené ovocie 
- 20 cl Čerstvá pomarančová šťava 
- 5 cl Mlieko 
- 4 cl Agávový sirup 
- 100 g Grécky jogurt 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny. Ak používame čerstvé ovocie, dáme banány, broskyne a červené ovocie na noc do mrazničky.
Krok 2 /8
Na prvú vrstvu dáme do prístroja broskyne, banány, polovicu pomarančovej šťavy, polovicu agávového sirupu, polovicu jogurtu a mlieko.
Krok 3 /8
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /8
V prípade potreby upravíme konzistenciu pomocou mlieka alebo pomarančovej šťavy. Môžeme pridať aj trochu agávového sirupu na osladenie. Zmes nalejeme do pohára a odložíme do chladničky.
Krok 5 /8
Ako druhú vrstvu pridáme červené ovocie, druhú polovicu pomarančovej šťavy, druhú polovicu agávového sirupu a druhú polovicu jogurtu.
Krok 6 /8
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 7 /8
V prípade potreby upravíme konzistenciu pomocou mlieka alebo pomarančovej šťavy. Môžeme pridať aj trochu agávového sirupu na osladenie. Túto zmes jemne nalejeme na predchádzajúcu zmes.
Krok 8 /8
Konzumujeme ihneď.



